ASK OUR EXPERTS

+31 (0)227-544096

A+ Rigging Nederland B.V.

Yacht & Lifestyle Hindeloopen

Op zaterdag 17 en zondag 18 mei van 11.00 tot 17.00 uur heet A+ Rigging u graag van harte welkom bij ‘Yacht & Lifestyle Hindeloopen’! Bezoek de spectaculaire Yacht Show, de trendy en smakelijke Lifestyle Beurs in de Hindelooper Marktplaats of laat u informeren op de Yacht Service Refit markt in onze Lounge. Alle beurslocaties zijn op loopstand van elkaar te vinden op het terrein van Jachthaven Hindeloopen. Voor de kinderen worden er diverse kinderactiviteiten georganiseerd in de binnentuin en ze kunnen terecht in ons zwembad. Zo kunt u er met het hele gezin een geslaagd dagje uit van maken! De entree voor ‘Yacht & Lifestyle Hindeloopen’ is gratis! Wilt u echter profiteren van beursacties en andere privileges, vergeet u dan niet vooraf aan het evenement via deze website aan te melden voor een VIP-kaart. Na het achterlaten van uw gegevens, zorgen wij dat u deze VIP kaart tijdig toegestuurd krijgt. Met deze kaart wordt uw bezoek nog aangenamer

 

Comments are closed.